Vakantievilla Quaranta


Villa Quaranta staat op een kleine heuvel naast vakantievilla Trent’otto. Het is geheel gerestaureerd in de typisch Italiaanse stijl met prachtige balken. Eind juni 2009 is het gereed gekomen voor bewoning. De vakantievilla heeft een ruime eetkeuken en een grote woonkamer met openslaande deuren naar het terras. In de woonkamer is een tv (met Nederlandse en buitenlandse zenders) en een dvd-speler te gebruiken. De boekenkast kent een ruime sortering aan Nederlandse boeken en DVD's van beroemde Italiaanse cineasten. Er is bovendien uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden in de regio van Loretello!

Vakantievilla Quaranta heeft centrale verwarming en is rondom voorzien van luiken. De woonkamer heeft bovendien een houtkachel.

De woonkamer van vakantievilla Quaranta

De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur, denk hierbij aan: een koelkast, diepvries, oven, gaskookplaat, vaatwasser en een magnetron. De badkamer op de beneden verdieping heeft een toilet, douche, wastafel en een wasmachine.


Een van de slaapkamers van vakantiehuis Quaranta

Boven zijn drie slaapkamers te vinden. Er zijn twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en de derde slaapkamer heeft een eenpersoonsbed met een onderschuifbed. Er is tevens een zeer ruime badkamer te gebruiken, welke beschikt over twee wastafels, een douche en een toilet. De slaapkamers zijn daarnaast voorzien van klamboes.

Voor de kinderen

Aan de kinderen is ook gedacht bij Loretello. U heeft namelijk de beschikking over een kinderbedje, een campingbedje, een badje, een box, een kinderstoel, een loopwagen en divers speelgoed (onder andere lego).


Vakantiehuis Quaranta is geschikt voor vier tot zes personen.

Loretello Le Marche -Uitzicht naar De ApennijnenAls huurder van ons vakantiehuis Quaranta hebt u samen met de bewoners van Villa Trent’otto de beschikking over een privé zwembad. De afmetingen zijn 11 x 5,50 meter en het zwembad is 1,50 meter diep.

Het zwembad van Loretello - Vakantievilla Quaranta


Villa Quaranta heeft een uitzicht, dat zo mogelijk nog mooier is dan het uitzicht van vakantievilla Trent’otto! Ook hier is achter het huis een terras, waar men uitkijkt over de heuvels richting de Apennijnen. Op het terras is ook een stenen barbecue , welke u kunt gebruiken (zie ook de fotogalerij ).